3 bryllupstrender verdt å merke seg!

av | 13. feb 2021 | Borddekking, Inspirasjon, Trend

3 bryllupstrender verdt å merke seg!

Borddekorasjon av tabletales.no

av | 13. feb 2021 | Borddekking, Inspirasjon, Trend

Vi går et nytt bryllupsår i møte, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi håper dette blir et bedre bryllupsår enn fjoråret! Vi er snart klare med en ny bryllupsfestival – den ultimate bryllupsmessen som gir deg mulighet til å bli inspirert, imponert og engasjert – helt smittefritt, hjemme i din egen sofa.

Mens vi venter på festival har vi snakket litt med Margrete Andersen, gründer og daglig leder av Table Tales, om hvilke bryllupstrender som er i vinden for 2021/2022. Det er mye spennende i vente, og i tillegg til det klassiske ryktes det om heftige 80- og 90-talls paletter, statement dekor og wow-faktor!

Bærekraft og gjenbruk

Planeten vår trenger omtanke og det er viktigere enn noen gang å tenke grønt, også når vi planlegger bryllup. Her er det små endringer man kan gjøre for å være mer bevisst på avtrykket man legger fra seg. Velg lokalt – gå for en lokal florist, plukk blomstene selv, legg feiringen lokalt for å redusere reisebehovet og støtt opp om lokale bedrifter. Man kan finne mye fin og fresh dekor på feks loppemarkeder, og man kan låne ting av venner og kjente. Vi opplever en økt omtanke for naturen, noe som gir seg utslag i et ønske om et mer naturlig, organisk og levende uttrykk. Både av hensyn til miljø og budsjett har flerbruksarrangementer sin fordel; ta med blomsterdekorasjoner som blir brukt under vielsen og pynt festlokalet med disse.

Bilde av borddekking i grønntoner

Statement dekor og wow-faktor

Dette er en relativt ny trend i Norge, men vi har tro på at vi kommer til å se mer av den i årene som kommer. Alt som er litt vågalt og litt utenom det vanlige kan bli sett på som statement dekor. Her spiller farger, form, størrelse og plassering inn. Statement dekor er noe som bringer personlighet og karakter til et rom, ved at oppmerksomheten dras mot det og skapet en wow-effekt. Store blomsterarrangementer, trær og planter, vakre ballonginstallasjoner og stemningsfull belysning er typisk statement dekor. Det er smart å tenke på at denne typen dekor gjerne gjør mye ut av seg, og det er viktig å balansere uttrykket slik at det ikke blir en kamp om oppmerksomheten.

Borddekking i jordtoner fra tabletales.no

Fargetrender

Lyseblå, grønn, lavendel, lilla og oransje er farger vi kommer til å se mye av i 2021, i tillegg til nøytrale og organiske fargetoner som beige, bruntoner og støvete rosatoner. Foruten disse så sies det at 80- og 90-talls palettene er klare for et comeback, og vi kan boltre oss i heftige farger som fuchsia, gul, blågrønn, knallrød og kobolt.

 

Borddekking i lillatoner fra tabletales.no

Vi sier tusen takk til Margrete og Table Tales for nyttige tips, og har du lyst til å se mer av trender og hva som rører seg i bryllupsverdenen det kommende året anbefaler vi deg å bli med på vårens digitale bryllupsmesse – Bryllupsfestivalen 24. – 25. mars 2021. 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tips rett i innboksen!

Har du fått med deg disse?

Forlover til bryllup

Forlover til bryllup

Hvem skal du velge, hvor mange skal du ha og ikke minst; hvem skal betale for kjolen? Det kan være verdens enkleste eller verdens vanskeligste jobb å velge forlover til bryllup. Det er en ære å bli spurt og oppgaven som forlover skal tas på alvor. Hvem skal du velge...

Hvordan finne den perfekte brudekjole?

Hvordan finne den perfekte brudekjole?

Du har den perfekte dato, den perfekte partner, men hvordan finner du den perfekte brudekjolen? Lytt til magefølelsen - det er bare du som vet når du har funnet den rette! Det er et hav av muligheter der ute, og før du begynner den fantastiske jakten på den perfekte...

Hvordan velge bryllupsfotograf?

Hvordan velge bryllupsfotograf?

Hvordan velger du riktig bryllupsfotograf, og hvordan får du de beste bryllupsbildene? Vi har tatt en prat med Glitter & Twigs, som gir oss noen supre tips til akkurat dette! Ingeborg driver Glitter & Twigs og har holdt på med bryllupsfotografering i 10 år....