Hvordan finne den perfekte brudekjole?

av | 27. apr 2021 | Brudekjole, Inspirasjon, Tips

Hvordan finne den perfekte brudekjole?

av | 27. apr 2021 | Brudekjole, Inspirasjon, Tips

Du har den perfekte dato, den perfekte partner, men hvordan finner du den perfekte brudekjolen? Lytt til magefølelsen – det er bare du som vet når du har funnet den rette!

Det er et hav av muligheter der ute, og før du begynner den fantastiske jakten på den perfekte kjolen kan det være lurt å ha tenkt over noen punkter på forhånd:

  • Budsjett
  • Stiler du liker
  • Hvor skal du gifte deg?

Budsjett

Sett opp et budsjett og gjør deg opp en mening om hva du vil betale for brudekjolen. Ikke prøv kjoler som er over ditt budsjett, det kan du fort ende opp med å angre på. Kjøper du kjole i en profesjonell salong vil dette være ett av de første spørsmålene du får, og de vil finne frem kjoler som passer til ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på at tilbehør og evt skredder kommer i tillegg.

Hvilken stil vil du ha?

På lik linje med kvinnekroppen kommer også brudekjoler i alle mulige former og fasonger, og de ulike kjolene passer til de ulike kroppene. Med rett kjolefasong kan man fremheve de partiene man ønsker å fremheve, og man kan dempe det man ikke ønsker skal være like fremtredende. Gjør gjerne litt research på forhånd, ta med deg bilder av kjoler du liker, men møt opp med et åpent sinn og lytt til brudekjolesalongens ekspertise. Kanskje ender du opp med noe helt annet enn det du først så for deg!

Hvor skal du gifte deg?

Det er smart å tenke på hvor du skal gifte deg når du skal prøve brudekjole. Kanskje har du allerede en klar stil for hele bryllupet og vet nøyaktig hva slags kjolestil du ønsker. Skal du gifte deg på en strand vil det kanskje være både mer passende og mer praktisk med en lettere kjole, og skal du ha et tradisjonelt bryllup med kirke og innendørs lokale er det lettere å gå all in på en stor og pompøs brudekjole.

Brud, brudekjole
Foto: Canva Stockphoto

Brudekjoler tilpasset deg!

Har du trålet internett uten å finne drømmekjolen? Ikke fortvil – det finnes muligheter likevel. Tuva Listau designer unike, personlige brudekjoler – helt tilpasset deg. Tuvas spesialitet og signatur er todelte brudekjoler hvor du selv setter sammen den toppen og det skjørtet som passer best til din stil. På denne måten kan du kombinere stil, uttrykk og materiale og sitte igjen med en helt unik drømmekjole.

Prøv hjemme

Er du usikker på størrelse, stil eller passform, men ikke ønsker å risikere bomtur om reiseveien er lang? Vel, da kan du prøve kjolene hjemme! Finner du drømmekjolen din kan du enkelt bestille den i nettbutikken, og litt avhengig av modell ligger den enten klar på lager eller så sys den på bestilling.

Ønsker du at brudekjolen skal vare lenger enn bare den ene dagen? Går du for en todelt kjole kan du enkelt kombinere deler av kjolen med et annet skjørt eller en jeans til senere anledninger!

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tips rett i innboksen!

Har du fått med deg disse?

Forlover til bryllup

Forlover til bryllup

Hvem skal du velge, hvor mange skal du ha og ikke minst; hvem skal betale for kjolen? Det kan være verdens enkleste eller verdens vanskeligste jobb å velge forlover til bryllup. Det er en ære å bli spurt og oppgaven som forlover skal tas på alvor. Hvem skal du velge...

Hvordan velge bryllupsfotograf?

Hvordan velge bryllupsfotograf?

Hvordan velger du riktig bryllupsfotograf, og hvordan får du de beste bryllupsbildene? Vi har tatt en prat med Glitter & Twigs, som gir oss noen supre tips til akkurat dette! Ingeborg driver Glitter & Twigs og har holdt på med bryllupsfotografering i 10 år....

9 tips til bryllupsplanlegging!

9 tips til bryllupsplanlegging!

Vi har tatt en liten prat med Emma fra Weddings By Emma, og fått noen supre tips til bryllupsplanlegging! Emma elsker organisering og koordinering, og hun brenner for sitt yrke som bryllupsplanlegger! Det er mye som skal på plass når man planlegger bryllup, og her får...