Vil du være en del av bryllupsfestivalen?

Vi var først ute med å arrangere digital bryllupsmesse, og allerede i mai 2020 gikk den første Bryllupsfestivalen live.
Etter tre runder med digital messe, er det endelig mulig å arrangere et fysisk bryllupsevent!

Vi er godt i gang med planleggingen av vårt første fysiske bryllupsevent og utstillerplassene begynner å fylle seg opp. Vi er alltid på utkikk etter nye spennende leverandører og aktører, så enten du driver et lite bakeri på vestlandet eller du har et lokale på toppen av et fjell så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Vi har mange spennende planer for tiden som kommer, så meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for bedrifter, og få førstehåndsinformasjon så fort vi ruller ut nyheter.

Meld deg på nyhetsbrev for bransjeaktører

Bryllupsevent

Vi er godt i gang med planleggingen av årets kuleste bryllupsevent på Lily Country Club 23. oktober. Ønsker du å være med som utstiller? Ta kontakt! Er du heldig har vi en ledig plass til deg.

Har du ikke mulighet til å være fysisk tilstede denne gangen? Ikke forvil – det er likevel måter å markedsføre seg på via vårt event.

Goodiebag

Har du lyst til å levere produktprøver, brosjyrer, rabattkoder eller lignende til goodiebag?

Eventdekor

Vi skal fylle 700 kvm med bryllup, i tillegg til et selskapslokale for festmiddag med konsert. Ønsker du å vise frem dine tjenester eller produkter er dette den perfekte måten å gjøre det på! Vi tydeliggjør så klart hvem som står bak de ulike elementene. 

Brosjyrestand

Noen bransjer er det mange aktører i, samtidig som det er vanskelig å få vist seg frem på messe. Derfor innførere vi konseptet brosjyrestand for kategoriene catering og selskapslokaler. Der samler vi brosjyrer fra leverandører over hele landet.

Vil du vise deg frem i vår goodiebag, med eventdekor eller på brosjyrestand? Ta kontakt med oss på epost: post@bryllupsfestivalen.no

Sosiale medier og artikler

Vi vokser raskt på sosiale medier og vi ønsker å hjelpe deg med å nå ut til våre følgere. Vi har den faste spalten vår i IG stories hvor vi deler bilder vi har blitt inspirert av eller liker ekstra godt fra den siste uken. Ønsker du å bli featured er det bare å tagge oss i innlegg du mener passer inn.

I tillegg har vi artikler på nettsiden og innlegg i feeden. Ta kontakt dersom du ønsker at vi skriver om deg.

Digitale festivaler

Nå som landet begynner å åpne igjen etter de strenge smittevernrestriksjonene synes vi det er viktig å benytte muligheten til å møtes i det virkelige liv også. Men Bryllupsfestivalen begynte som en digital festival, og vi kommer til å videreføre dette konseptet. Nå jobber vi med å finne den beste løsningen for å ta konseptet inn i en post-korona hverdag. Men noen ting har kommet for å bli, og dersom du kunne tenkt deg å være med på et digitalt event, er det bare å ta kontakt med oss! Følg oss også i sosiale medier og meld deg på nyhetsbrevet vårt for bedrifter, så du får med deg når vi er klare for å arrangere digitalt!

Velg mellom to utstillingstyper

Livesending

Møt potensielle kunder på en ny måte! Ved å holde live-sending under Bryllupsfestivalen får du mulighet til å svare på spørsmål fra seerne, og til å gå dypere inn i det temaet du ønsker å snakke om.

Live-sendinger passer veldig bra til Q&As, og det fungerer også veldig fint i kombinasjon med en video-utstilling.

Videoutstilling

Videoformatet gir deg mulighet til å vise frem produktet ditt på en helt ny måte sammenlignet med tradisjonelle bryllupsmesser.

Ta med fremtidige bruder på omvisning i lokalet ditt, vis hvordan du jobber med kakedekorering eller gå helt inn på detaljnivå på brudekjoler, smykker og lignende.

Formatet gir deg også mulighet til å forklare nærmere og komme med gode råd – vis frem ekspertisen din!

Kategorier

Vi ønsker å inspirere og dele leverandører og tips innenfor alt som har med bryllup å gjøre. Vi jobber derfor aktivt med å dekke i allefall disse kategoriene både på instagram og i våre artikler.

Borddekking

Blomster

Tips til planlegging

Brudekjoler

Smykker & Ringer

Inspirasjon

Vielse

Hår & Sminke

Underholdning

Foto & Video

Trykksaker

Dekorasjon

Passer du ikke inn i en av disse?

Ikke noe problem. Vi ønsker alltid å utvide Bryllupsfestivalen for å gi følgerene våre svar på alle spørsmål som måtte dukke opp i løpet av planleggingen av bryllupet, og hjelpe de å få en best mulig start på livet sammen som ektepar!

Synes du dette høres interessant ut?

Dersom du ønsker mer infomasjon, eller allerede har bestemt deg for at du ønsker å være med som utstiller kan du fylle ut skjemaet, eller sende oss en e-post.
Lurer du på hvem andre som er med, kan du sjekke oversikten over alle utstillere fra tidligere festivaler.

Pin It on Pinterest

Share This