3 bryllupstrender verdt å merke seg!

Borddekorasjon av tabletales.no
Borddekorasjon av tabletales.no
Tekst: Marlene
Foto:

Vi går et nytt bryllupsår i møte, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi håper dette blir et bedre bryllupsår enn fjoråret! Vi er snart klare med en ny bryllupsfestival – den ultimate bryllupsmessen som gir deg mulighet til å bli inspirert, imponert og engasjert – helt smittefritt, hjemme i din egen sofa.

Mens vi venter på festival har vi snakket litt med Margrete Andersen, gründer og daglig leder av Table Tales, om hvilke bryllupstrender som er i vinden for 2021/2022. Det er mye spennende i vente, og i tillegg til det klassiske ryktes det om heftige 80- og 90-talls paletter, statement dekor og wow-faktor!

Bærekraft og gjenbruk

Planeten vår trenger omtanke og det er viktigere enn noen gang å tenke grønt, også når vi planlegger bryllup. Her er det små endringer man kan gjøre for å være mer bevisst på avtrykket man legger fra seg. Velg lokalt – gå for en lokal florist, plukk blomstene selv, legg feiringen lokalt for å redusere reisebehovet og støtt opp om lokale bedrifter. Man kan finne mye fin og fresh dekor på feks loppemarkeder, og man kan låne ting av venner og kjente. Vi opplever en økt omtanke for naturen, noe som gir seg utslag i et ønske om et mer naturlig, organisk og levende uttrykk. Både av hensyn til miljø og budsjett har flerbruksarrangementer sin fordel; ta med blomsterdekorasjoner som blir brukt under vielsen og pynt festlokalet med disse.

Bilde av borddekking i grønntoner

Statement dekor og wow-faktor

Dette er en relativt ny trend i Norge, men vi har tro på at vi kommer til å se mer av den i årene som kommer. Alt som er litt vågalt og litt utenom det vanlige kan bli sett på som statement dekor. Her spiller farger, form, størrelse og plassering inn. Statement dekor er noe som bringer personlighet og karakter til et rom, ved at oppmerksomheten dras mot det og skapet en wow-effekt. Store blomsterarrangementer, trær og planter, vakre ballonginstallasjoner og stemningsfull belysning er typisk statement dekor. Det er smart å tenke på at denne typen dekor gjerne gjør mye ut av seg, og det er viktig å balansere uttrykket slik at det ikke blir en kamp om oppmerksomheten.

Borddekking i jordtoner fra tabletales.no

Fargetrender

Lyseblå, grønn, lavendel, lilla og oransje er farger vi kommer til å se mye av i 2021, i tillegg til nøytrale og organiske fargetoner som beige, bruntoner og støvete rosatoner. Foruten disse så sies det at 80- og 90-talls palettene er klare for et comeback, og vi kan boltre oss i heftige farger som fuchsia, gul, blågrønn, knallrød og kobolt.

 

Borddekking i lillatoner fra tabletales.no

Vi sier tusen takk til Margrete og Table Tales for nyttige tips, og har du lyst til å se mer av trender og hva som rører seg i bryllupsverdenen det kommende året anbefaler vi deg å bli med på vårens digitale bryllupsmesse – Bryllupsfestivalen 24. – 25. mars 2021. 

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

Sanger til bryllup!

Sanger til bryllup!

Datoen er spikret og kirken er booket, men hvilke sanger velger man til bryllup? Det er et hav av muligheter der ute, men vårt beste tips er å velge noe som betyr noe for dere! Sanger til vielse Noen velger salmer til seremonien, mens andre ønsker å sette et mer...

les mer
Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup - hva er egentlig det og må du ha det? En kjøreplan er rett og slett et program for dagen, en oversikt over hva som skjer når og hvem som har ansvaret, og ja - du bør absolutt ha det. Hva bør en kjøreplan inneholde? En kjøreplan kan inneholde...

les mer
Drømmebryllup i Italia

Drømmebryllup i Italia

Emma og Erling feiret kjærligheten på et gammelt slott i Toscana, tre dager til ende. Vi har fått et lite innblikk i deres drømmebryllup, hørt litt om deres erfaringer fra bryllupsplanleggingen, og ikke minst spurt om deres beste tips til fremtidige brudepar. Vi...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This