Bryllupsarrangementer

Bryllupsfestivalen så dagens lys våren 2020, som et resultat av at bransjen ufrivillig ble satt på pause. Vi ønsket å skape et møtested mellom leverandører og brudepar. Et sted for tips, inspirasjon og gode råd – og Norges første digitale bryllupsmesse ble resultatet. Siden den gang har vi arrangert 3 digitale eventer, og én fysisk bryllupsmesse. 

Vårt mål er å gi verdi i alt vi leverer – både til brudepar og leverandører – og vi legger til rette for at du som bryllupsleverandør virkelig kan få vise deg fra din beste side gjennom tilstedeværelse, promotering, workshops og foredrag.

Er du interessert i å være med som utstiller på et av våre arrangementer?

Digitale bryllupseventer

Vi går sakte men sikkert en normal hverdag i møte, og det er viktigere enn noen gang å møte hverandre fysisk. Noen ting er likevel kommet for å bli, og det digitale konseptet er definitivt noe vi kommer til å videreføre.

Vi jobber nå med å finne den beste løsningen for å ta konseptet inn i en post-korona-hverdag.

Kunne du tenke deg å være med på ett av våre digitale eventer er det bare å ta kontakt med oss!

Følg oss på sosiale medier og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrevet, så du får med deg når vi er klare for å arrangere digitalt!

Live-sending

Med livesending får du muligheten til å møte potensielle kunder på en ny og litt annerledes måte! Du får svare på spesifikke spørsmål direkte fra seerne og du har muligheten til å gå dypere inn i det temaet du ønsker å snakke om. Seerne får en nærere og mer personlig opplevelse og du får varme leads som kan kontaktes direkte.

Livesendinger passer veldig bra til Q&As, og det fungerer også veldig fint i kombinasjon med en video-utstilling.

Videoutstilling

Videoformatet gir deg mulighet til å vise frem produktet ditt på en helt ny måte sammenlignet med tradisjonelle bryllupsmesser. Du kan ta med fremtidige bruder på omvisning i lokalet ditt, vis hvordan du jobber med kakedekorering eller gå helt inn på detaljnivå på brudekjoler, smykker og lignende.

Formatet gir deg også mulighet til å forklare, komme med gode råd og ikke minst vise frem ekspertisen din.

Fysiske bryllupsmesser

23. oktober 2021 arrangerte vi vårt første fysiske bryllupsevent hvor vi inviterte både utstillere og brudepar til en helaften i #bryllupsbobla. Vi samler noen av de beste aktørene i bransjen, og som leverandør får du en unik mulighet til å dele din kunnskap og ekspertise med potensielle kunder.

Vårt mål er å gi verdi i alt vi leverer, og på våre bryllupsmesser kan gjestene se, lære og prøve selv. Vi setter opp ulike workshops, det er foredrag og visninger fra scenen og vi legger opp til en dag fylt med inspirasjon, tips og gode råd.

Etter messen inviterte vi både gjester og leverandører til en festmiddag med gode samtaler, god stemning og underholdning.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev så vil du få informasjon om når vårt neste event arrangeres.

Hvordan kan du vise deg frem?

Stand

For at de som planlegger bryllup skal velge deg som leverandør er det viktig at de stoler på deg, at de føler seg trygge, at de ser at du er god i jobben din og at de får verdi igjen for pengene. Du må rett og slett bygge tillit.

Vær imøtekommende, gi verdifulle tips og del av kunnskapen din. Svar på spørsmål og legg opp til en god dialog med de som besøker standen.

I tillegg kan du la gjestene prøve produkter, gi bort vareprøver eller en brosjyre med dine beste tips? Kanskje vil du tilby en prøvetime med en gang? Vi hjelper deg gjerne med å tilrettelegge for en imøtekommende og verdiskapende stand. 

Det er gjerne gjennom å gi verdi, bygge tillit og la de bli kjent med deg at salgene kommer.

Sceneshow

På scenen inspirerer vi våre gjester med spennende miniforedrag, inspirerende visninger og god underholdning.

Har du lyst til å dele din kunnskap og erfaring fra scenen, og dermed også få understøttet din posisjon som kvalitetsleverandør?

Her er det lov å tenke utenfor boksen.

Workshop

For å gi merverdi til de besøkende tilbyr vi workshops hvor de kan se, lære og prøve selv. Dette er en fin måte for deg å få vist frem kunnskapen din, og ikke minst gi de et innblikk i hvor krevende det er å gjøre akkurat det du gjør. 

Vi holder av et område i messehallen for workshops, og setter opp bord og stoler til de som skal delta. 

Du må selv stille med det utstyret som trengs for å gjennomføre workshopen. 

Goodiebag

På våre eventer ønsker vi å gi våre gjester noe som virkelig oser av bryllupsglede og fyller en goodiebag med nyttige produkter, rabattkoder og gode tilbud.

Fjorårets goodiebag var fylt med blant annet vinglass, shampoo og godsaker i tillegg til gode rabatter, bryllupsmagasin og vareprøver.

Goodiebagene ble delt ut i gjenbrukbare nett merket med #bryllupsbobla.

Er du interessert i å være med som utstiller på et av våre arrangementer?

Se video fra Bryllupsfestivalen på Lily Country Club 23. oktober 2021:

Pin It on Pinterest

Share This