Våre tjenester

Sosiale medier

Visste du at 63% av Norges befolkning har en instagramprofil og at 56% av disse er kvinner? Det ligger et enormt potensiale i instagram som plattform – dersom du bruker det riktig. For å lykkes på sosiale medier er det viktig å ha en sterk grafisk profil, en tydelig merkevare og et brennede ønske om å gi dine kunder verdi.

Vi hjelper deg med å nå ut til flere potensielle kunder med en sterk og tydelig merkevare, en oppdatert og innbydende profil og vi hjelper deg med kartlegging og strategisk planlegging av ditt innhold.

Vi hjelper deg med:

 • Innholdsstrategi
 • Publiseringsplan
 • Drift av sosiale medier
 • Engasjement
 • Månedlig statistikk og rapportering

Har du behov for å sette bort litt, noe eller mye av jobben?
Ta kontakt så kartlegger vi dine behov.

Førsteinntrykket folk får av bedriften din er viktig. Har du en gjennomført grafisk profil vil du med en gang fremstå som mer profesjonell og troverdig. Det betyr ikke at du må ha et eksluksivt brand. Du må finne den profilen som passer for deg, ditt produkt og ikke minst – din målgruppe! Veldig ofte er det bare små grep som skal til for å fremstå som den profesjonelle bedriften du ønsker å være!

Marlene Cathrin Holand

Grafisk designer

Grafisk design

Ved å ha en gjennomført grafisk profil – og ved å bruke den riktig – vil du med en gang fremstå som en profesjonell og troverdig bedrift. Det betyr ikke at du må ha et eksluksivt brand, men du må finne den profilen som passer for deg, ditt produkt og ikke minst – din målgruppe!

Ofte er det bare små grep som skal til for å fremstå som den profesjonelle bedriften du ønsker å være!

Trenger du hjelp til å utvikle ditt grafiske uttrykk?
Vi tilbyr alle tjenester innen grafisk design – alt fra nettside og logo til freebies og brosjyrer.
Vi kan designe alt fra scratch eller bygge videre på det du allerede har.

Vi hjelper deg med blant annet:

 • Logo
 • Merkevaresett
 • Freebies
 • Nettside
 • Flyers/brosjyrer
 • Visittkort

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Lurer du på hvordan vi kan bistå akkurat deg?
Send oss en e-post så tar vi en uforpliktende prat og kartlegger dine behov.

Markedsføring i våre kanaler

Vi vokser raskt på sosiale medier og vi hjelper deg gjerne med å nå ut til våre følgere. Vi har en fast spalte på instagram story for Bryllupsfestivalen, hvor vi deler bilder vi har blitt inspirert av eller liker ekstra godt fra uken som gikk. Om du ønsker å bli featured er det bare å tagge oss med #bryllupsfestivalen i innlegg du mener passer inn.

 

ARTIKLER PÅ BRYLLUPSFESTIVALEN.NO

Vi publiserer jevnlig artikler på vår nettside bryllupsfestivalen.no. Her er vi opptatt av å veilede og hjelpe våre brudepar med godt og engasjerende innhold. Alle våre artikler publiseres både på vår facebook-profil og på instagram.

 

Poster og story på Instagram

Vi er aktive på sosiale medier med vår instagramprofil bryllupsfestivalen som har i overkant av 1200 følgere. Her publiserer vi en miks av tips, inspirasjon, leverandører og bryllupshistorier.

Ønsker du at vi skriver om deg på vår nettside eller i våre sosiale kanaler?
Ta kontakt for priser.

Vår kompetanse

Bilde av Gry

Foto: @lyckliga

Marlene er grafisk designer og gründer. Hun fant veien inn i bryllupsbransjen med Wakati Design, hvor hun designer og lager trykksaker til bryllup. Våren 2020 startet hun Bryllupsfestivalen – Norges første digitale bryllupsmesse.

Marlene har helt siden hun var liten hatt et ekstra godt øye til design og estetikk. Hun har vært opptatt av interiør og produktdesign så lenge hun kan huske, men det er typografi og merkevaredesign som står hennes hjerte nærmest.

 

Veldig ofte er det små grep som skal til for å få en merkevare til å fremstå enda mer profesjonell. Designet har alt å si for hvilke førsteinntrykk dine kunder får av deg og din bedrift.

Marlene Cathrin Holand

Grafisk designer

Bilde av Marlene

Gry har lang erfaring fra bryllupsbransjen gjennom sin jobb som bryllupssanger. Hun har studert digital markedsføring og har et brennende hjerte for godt innhold i form av tekst, bilde og video.

Hun har også erfaring fra eventbransjen hvor innhold til nettsider og brosjyrer har vært en stor del av hverdagen. Hun har det siste året jobbet med innholdsproduksjon og publisering i sosiale medier for Bryllupsfestivalen.

Veldig ofte er det små grep som skal til for å få en merkevare til å fremstå enda mer profesjonell. Designet har alt å si for hvilke førsteinntrykk dine kunder får av deg og din bedrift.

Marlene Cathrin Holand

Grafisk designer

Med en god innholdsstrategi og en publiseringsplan er det enkelt å planlegge innhold langt frem i tid. Det gir meg overskudd og jeg kan bruke tiden min på å skape enda bedre innhold.

Gry Anette Meiner

Innholdsprodusent

Pin It on Pinterest

Share This