3 bryllupstrender verdt å merke seg!

Borddekorasjon av tabletales.no
Borddekorasjon av tabletales.no
Tekst: Gry | Foto:

Vi går et nytt bryllupsår i møte, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi håper dette blir et bedre bryllupsår enn fjoråret! Vi er snart klare med en ny bryllupsfestival – den ultimate bryllupsmessen som gir deg mulighet til å bli inspirert, imponert og engasjert – helt smittefritt, hjemme i din egen sofa.

Mens vi venter på festival har vi snakket litt med Margrete Andersen, gründer og daglig leder av Table Tales, om hvilke bryllupstrender som er i vinden for 2021/2022. Det er mye spennende i vente, og i tillegg til det klassiske ryktes det om heftige 80- og 90-talls paletter, statement dekor og wow-faktor!

Bærekraft og gjenbruk

Planeten vår trenger omtanke og det er viktigere enn noen gang å tenke grønt, også når vi planlegger bryllup. Her er det små endringer man kan gjøre for å være mer bevisst på avtrykket man legger fra seg. Velg lokalt – gå for en lokal florist, plukk blomstene selv, legg feiringen lokalt for å redusere reisebehovet og støtt opp om lokale bedrifter. Man kan finne mye fin og fresh dekor på feks loppemarkeder, og man kan låne ting av venner og kjente. Vi opplever en økt omtanke for naturen, noe som gir seg utslag i et ønske om et mer naturlig, organisk og levende uttrykk. Både av hensyn til miljø og budsjett har flerbruksarrangementer sin fordel; ta med blomsterdekorasjoner som blir brukt under vielsen og pynt festlokalet med disse.

Bilde av borddekking i grønntoner

Statement dekor og wow-faktor

Dette er en relativt ny trend i Norge, men vi har tro på at vi kommer til å se mer av den i årene som kommer. Alt som er litt vågalt og litt utenom det vanlige kan bli sett på som statement dekor. Her spiller farger, form, størrelse og plassering inn. Statement dekor er noe som bringer personlighet og karakter til et rom, ved at oppmerksomheten dras mot det og skapet en wow-effekt. Store blomsterarrangementer, trær og planter, vakre ballonginstallasjoner og stemningsfull belysning er typisk statement dekor. Det er smart å tenke på at denne typen dekor gjerne gjør mye ut av seg, og det er viktig å balansere uttrykket slik at det ikke blir en kamp om oppmerksomheten.

Borddekking i jordtoner fra tabletales.no

Fargetrender

Lyseblå, grønn, lavendel, lilla og oransje er farger vi kommer til å se mye av i 2021, i tillegg til nøytrale og organiske fargetoner som beige, bruntoner og støvete rosatoner. Foruten disse så sies det at 80- og 90-talls palettene er klare for et comeback, og vi kan boltre oss i heftige farger som fuchsia, gul, blågrønn, knallrød og kobolt.

 

Borddekking i lillatoner fra tabletales.no

Vi sier tusen takk til Margrete og Table Tales for nyttige tips, og har du lyst til å se mer av trender og hva som rører seg i bryllupsverdenen det kommende året anbefaler vi deg å bli med på vårens digitale bryllupsmesse – Bryllupsfestivalen 24. – 25. mars 2021. 

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

Drikke til bryllup

Drikke til bryllup

Drikke til bryllup - hva skal du velge? Vi har tatt en prat med Per Magnus - hjernen bak boken En Bartenders Bekjennelser. Per Magnus har i løpet av sin 30 år lange karriere arrangert over 400 bryllup og han er en mester på drikke til store og små, gode oppskrifter og...

les mer
Morgengave til bryllup

Morgengave til bryllup

Morgengave til bryllup er en gammel tradisjon som gikk ut på at brudgommen skulle gi bruden en gave dagen etter bryllupet. Dette kunne være et smykke, eller en sum med penger som skulle fungere som livsforsikring dersom noe skulle skje med brudgommen. Tradisjonen...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This