En helaften i bryllupsbobla

Tekst: Gry | Foto: Birte Bee Photography

Når vi endelig tok steget ut av den digitale messe-formen og inn i det fysiske element var det ingen tvil om at det måtte gjøres skikkelig! Derfor inviterte vi til en helaften i bryllupsbobla – med noen av de aller beste leverandørene i bransjen, utstillinger, foredrag, workshops, underholdning, festmiddag og overnatting! Det var live fotoshoot med Lyckliga, kalligrafi-kurs med Ina & The Olive Tree, lag ditt eget blomstersmykke med Esters Hage, malekurs med Paint’n Sip og sminkekurs med Sanna Khursheed.

Foto: Birte Bee Photography og The SG Media

Fra scenen var det spennende foredrag fra Fru Tjernsli, Weddings By Emma, Eian Advokatfirma og Sanna Khursheed. Linn Røen var tilstede både som konferansier og bryllupssanger.

Etter messen inviterte vi til bryllupsmiddag og fest med tre-retters middag med livemusikk og overnatting.

Foto: Silje Holand

Tusen takk til våre fantastiske utstillere:

En ekstra takk til fotograf Birte Bee Photography for nydelige bilder.

Har du bilder fra eventet som du har lyst til å dele med oss? Tagg og gjerne med #bryllupsfestivalen eller #bryllupsbobla.


Se film fra årets kuleste bryllupsevent👇

Video: The SG Media

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

9 tips til bryllupsplanlegging!

9 tips til bryllupsplanlegging!

Vi har tatt en liten prat med Emma fra Weddings By Emma, og fått noen supre tips til bryllupsplanlegging! Emma elsker organisering og koordinering, og hun brenner for sitt yrke som bryllupsplanlegger! Det er mye som skal på plass når man planlegger bryllup, og her får...

les mer
5 tips til bryllupsbudsjett

5 tips til bryllupsbudsjett

Bryllupsbudsjett er kanskje noe av det vanskeligste med bryllupsplanleggingen, og det er fort gjort å gå seg vill i et virrvarr av inspirasjon og must haves på internett. Sett opp et bryllupsbudsjett og en prioriteringsliste med en gang, da er det lettere å holde seg...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This