En liten bit av italia, i norge!

Tekst: Gry
Foto: Canva

Det er fort gjort å gå seg vill i en jungel av trender, must-haves, inspirasjon og tips i søken etter det perfekte bryllup. Heldigvis er vi forskjellige, og det perfekte på instagram og pinterest er ikke nødvendigvis det perfekte for deg. Når alt kommer til alt er det viktigste å følge magefølelsen, ta egne valg og lage et bryllup for deg og dere – ikke for alle rundt.

Michelle og Martin har lagt andres forventninger til side og går all in for å planlegge sitt eget drømmebryllup – en touch av Italia her hjemme i Norge. De er godt i gang med planleggingen og har allerede tilegnet seg erfaringer – på godt og vondt.
Bryllupet finner sted på en nedlagt melkefabrikk i starten av september og vi har fått en smakebit på deres planer, og et lite innblikk i utfordringer og forventninger.

For min del gikk planleggingen fra stressende til gøy når jeg innså at jeg ikke kan tilfredstille alle.

Michelle
Foto: Privat

Bryllupsfeiring 3 dager til ende

Vi planlegger for en bli-kjent-middag på hotellets takterasse på fredagen, etterfulgt av utendørs vielse, mingling i bakgården og innendørs middag på lørdag. Vi ønsker å ta en liten del av Italia til Norge og bruke dette som en rød tråd gjennom hele bryllupsfeiringen.

Lokalet vi har valgt er en nedlagt melkefabrikk ved vannet. En murbygning med store svarte vinduer og et industripreg rundt det hele som tilfører den moderne feelingen vi drømmer om. Vielsen er planlagt utendørs ved vannet, mingling i bakgården omringet av masse stemningsfylte lyslenker, og middagen skal foregå innendørs. Alt på ett sted. Vi har også fikset en kokk fra Italia. Maten, lokalet og omgivelsene vil gjenspeile stemningen vi ønsker oss, og gi en rød tråd gjennom det hele.

3 kjappe om bryllupsplanleggingen

Hvordan har bryllupsplanleggingen vært så langt?
Overveldende og tidkrevende, men også veldig gøy! Etter flere titalls episoder Say Yes To The Dress og timer på Pinterest har jeg konkludert med at det man ser på tv og internett ikke nødvendigvis gjenspeiler vår virkelighet.

Har dere møtt på noen overraskelser underveis?
Kjoleprøving! Jeg har alltid fått høre at du vet når du har funnet den rette, og at da kommer tårene. Dette skjedde ikke med meg, og jeg har brukt mye tid på å tenke på dette. Jeg trodde en stund at jeg hadde valgt feil kjole og googlet mye for å se om det var flere der ute med samme opplevelse. Poenget mitt er at andre ikke nødvendigvis vet hvordan fasiten er for deg. Fremover lytter jeg kun til min egen magefølelse, uavhengig av tårer.

Det man ser på tv og internett gjenspeiler
ikke nødvendigvis vår virkelighet.

Michelle

Bryllupsplanlegging – kos eller kaos?
For min del gikk planleggingen fra å være stressende til å være bare gøy når jeg innså at jeg ikke klarer å tilfredstille alle. Det er vår dag, og vi bestemmer selv hva som er viktig for oss.

Vi ønsker Michelle og Martin lykke til videre med planleggingen, og håper vi får se noen bilder når bryllupet er gjennomført! 😉

Er du i planleggingsfasen og har lyst til å dele dine erfaringer med oss? Send en mail til post@bryllupsfestivalen.no eller send oss en DM på instagram.

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

Sanger til bryllup!

Sanger til bryllup!

Datoen er spikret og kirken er booket, men hvilke sanger velger man til bryllup? Det er et hav av muligheter der ute, men vårt beste tips er å velge noe som betyr noe for dere! Sanger til vielse Noen velger salmer til seremonien, mens andre ønsker å sette et mer...

les mer
Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup - hva er egentlig det og må du ha det? En kjøreplan er rett og slett et program for dagen, en oversikt over hva som skjer når og hvem som har ansvaret, og ja - du bør absolutt ha det. Hva bør en kjøreplan inneholde? En kjøreplan kan inneholde...

les mer
Drømmebryllup i Italia

Drømmebryllup i Italia

Emma og Erling feiret kjærligheten på et gammelt slott i Toscana, tre dager til ende. Vi har fått et lite innblikk i deres drømmebryllup, hørt litt om deres erfaringer fra bryllupsplanleggingen, og ikke minst spurt om deres beste tips til fremtidige brudepar. Vi...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This