Bryllupsfestivalen på Lily Country club:

årets kuleste bryllupsevent

 

23. oktober 2021

Tips & Inspirasjon. Utstillinger. Foredrag. Workshops. Middag. Bar. Overnatting. Goodiebag.

bli inspirert  til ditt bryllup.

En helaften
i boblen

Hos oss kan du være i bryllupsboblen hele dagen!

Messe: 12.00-17.00
Festmiddag: 19.00-02.00

Mulighet for overnatting
fra fredag til søndag.

Video av The SG Media

Bli inspirert:

Få tips til alt du trenger

Vi har samlet noen av de beste leverandørene i bransjen, og de er klare til å dele sin kunnskap og ekspertise med deg.

Har du lyst til å lage bordkort selv, lære om hva de ulike stoffene gjør for brudekjolen din, eller få tips til hvordan få sminken til å holde hele dagen? På Bryllupsfestivalen har du mulighet til å se, lære og prøve selv! Bli med på workshop i kalligrafi, lær deg fagtermologien rundt brudekjoler og få gode tips til den perfekte sminken for deg.

La deg inspirere, lytt til gode tips og råd og få veiledning til hvordan du kan skape akkurat din drømmedag!

mikrobryllup eller maxibryllup

Helaften:

Festmiddag & Overnatting

Når vi inviterer til årets kuleste bryllupsevent inviterer vi selvfølgelig til en helaften med bryllupsinspirasjon, middag, fest og overnatting. Ta med deg din kommende ektefelle, en venn eller en forlover og bli med på treretters festmiddag med nydelig mat fra Brasseriet, vinpakke og underholdning. Det blir mingling med leverandører, sosial hygge og live musikk.

Foto: @fotochristensen

PROGRAM:

Workshops:

12.30 | Fotoshoot

Lyckliga

12.30 | Lag en blomsterpynt

Esters Hage

13.30 | Kalligrafi

Ina & the Olive Tree

15.00 | Finn kunstneren i deg

Paint´n Sip

15.50 | Kalligrafi

Ina & the Olive Tree

16.30 | Masterclass

Sanna Khursheed

Foredrag:

13.05 | Brudekjoler

Fru Tjernsli

13.40 | Planlegging + Kjøreplan

Weddings by Emma

14.00 | Lunsj

Kun for Dagspass Pluss og Helgepass

15.00 | Sminketips

Sanna Khursheed

15.35 | Det juridiske

Eian Advokatfirma

15.55 | Bryllupsfotografering

Lyckliga

Meld deg på

nyhetsbrev

Utstillerliste, program og festivalpass vil snart bli tilgjengelig.
Hold deg oppdatert og få siste nytt først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev – der får du alt du trenger av informasjon om festivalen, gode tips til bryllupsplanleggingen i tillegg til gode rabatter – rett i innboksen.

[convertkit form=2539560]

Workshops & foredrag

Har du lyst til å lage bordkort, skilt og andre trykksaker til bryllupet selv? Kanskje ønsker du deg mer informasjon om ulike typer brudekjoler, fasonger, stoffer og hva som passer deg? Planlegger du å sminke deg selv, men trenger tips til sminke som holder hele dagen?

Nå har du mulighet til å prøve kalligrafi, lære deg enkle teknikker, du kan få innblikk i fagtemologien rundt brudekjoler, former og fasonger og du kan få veiledning til den beste sminken for deg.

På Bryllupsfestivalen vil det være både workshops hvor du kan prøve selv, og det blir flere gode foredrag og innlegg fra noen av de beste leverandørene i bransjen.

Foto: @inaandtheolivetree

Workshop i Kalligrafi med Ina and the Olive Tree

Workshops:

Fotoshoot

Lyckliga

Er du en av de som gruer seg til å bli tatt bilder av på den store dagen? Eller er du usikker på hvordan du vil se ut på bildene? May Hege fra @lyckliga gjennomfører en bryllupsshoot, og du kan være med å se på. Du vil få tips til poseringer, se hvordan fotograf og brudepar jobber sammen. Senere på dagen viser May Hege bildene som ble tatt fra scenen, og svarer på spørsmål.

Kalligrafi

Ina & the Olive Tree

Hvem har vel ikke sett invitasjoner og bordkort med nydelig kalligrafi og tenkt at dette - det vil jeg også ha! Ina er en av de som virkelig kan kalligrafi, og nå vil hun dele sin kunnskap med deg! Du får en gjennomgang i grunnstrøk og får prøve deg på å skrive selv. Kanskje kan du lage drømmebordkortene selv etterpå?

Finn kunstneren i deg

Paint´n Sip

Paint´n Sip er et genialt konsept hvor maling og hygge står i fokus. En perfekt aktivitet for utdrikkingslag - det passer for alle, du trenger ingen forkunnskapet og det er instruktører som guider deg gjennom motivet, steg for steg. Paint´n Sip er tilstede med en workshop hvor du selv får teste konseptet - kanskje bor det en bortgjemt kunstner i deg? 👩‍🎨

Lag en blomsterpynt

Esters Hage

Ester er kjent for sine fine blomsterkranser og hårpynter. Nå får du muligheten til å lære fra henne! Hun tar med materialer til å lage en blomsterpynt som kan brukes enten som knappehullsblomst, hårpynt eller til å dekorere fat eller bord. Tenk så romantisk å kunne gi en knappehullsblomst du har laget selv til din kjære på den store dagen! 🥰

Begrenset med plasser

Workshops og foredrag er inkludert i festivalpasset, men på workshops vil det være begrenset antall plasser. Du kan melde deg på ønsket workshop når du bestiller festivalpass - de første som melder seg på får plass, men vi lager så klart venteliste dersom du ikke rekker å melde deg på.

Foredrag:

Brudekjoler

Fru Tjernsli

Fru Tjernsli er en brud- & skjønnhetssalong med stort fokus på #preloved kjoler. Fra scenen får du gode tips og råd til hvordan du kan gjøre en klassisk kjole om til din egen. Style den opp eller ned, med eller uten tyllskjørt, tiara, smykker og belter.

Planlegging og Kjøreplan

Weddings by Emma

Emma er lidenskapelig opptatt av lister og systemer, noe som passer henne utmerket i sin jobb som bryllupsplanlegger. På Bryllupsfestivalen gir hun deg god tips og råd til planleggingen, og hun vil snakke om viktigheten av en god kjøreplan og hvordan du enkelt kan sette opp denne.

Sminketips

Sanna Khursheed

Sanna har lang erfaring med brudesminke, og hun er lidenskapelig opptatt av hud. Fra scenen vil hun komme med gode tips til hvordan legge brudesminke og til hudpleie før den store dagen.

Det juridiske

Eian Advokatfirma

Lisa Eian jobber som familierettsadvokat og hun kommer for å gi deg gode råd og tips til hvordan du kan sette opp fornuftige avtaler om økonomi og arv i form av testamenter og ektepakter. Dette er ikke det gøyeste med bryllup, men det er viktig å tenke på slike ting nå!

Bryllupsfotografering

Lyckliga

May Hege fra Lyckliga kommer på scenen for å dele sine beste tips til bryllupsfotografering. Hun gir deg de samme tipsene som hun bruker å gi til sine brudepar i forkant av den store dagen. Hun viser også bildene hun tok i workshopen tidligere på dagen. 

Masterclass:
Sanna Khursheed

Sanna er en anerkjent sminkør som spesialiserer seg i hudtone og hudtyper. Hun har bred og god erfaring med sminke fra TV, magasiner, kurs og brudesminke. Hun forteller at hun trives best med å holde kurs slik at alle kan føle seg som en stjerne sminkør fra baderommet sitt. Det er som oftest teknikker det står på.

Målet er at du skal lære grunnleggende sminketeknikker som passer din ansiktsform. Sminkekurset passer til alle uansett erfaring. Det er alltid noen gode triks du kan lære om det er til ditt eget bryllup eller fordi du vil bli flink til å sminke andre.

Sanna vil også gjennomgå det essensielle innen hudpleie. Det er de grunnleggende tipsene for at sminken skal sitte pent gjennom tårer, latter, svette på den storedagen.

Kurset baserer på at en «every day girl» skal føle seg som en makeup artist og kunne legge på hverdag til fest-makeup som passer sin aldersgruppe. Som deltaker kan ta med din egen sminkeveske om de ønsker veiledning med de produktene du bruker i dag.

Sanna vil snakke og vise:
Hudpleie som passer din hudtype.
Brynsstyling ut i fra din ansiktsform
Øyenskyggelegging ut i fra hvilken farger som kler deg
- Hvordan legge på foundation og
Countouring som passer din ansiktsform.

Sanna har også med en goodiebag med produkter verdt 2.500 kroner ✨

Varighet: 2 timer
Antall plasser: 10
Pris: 750,-

Alle deltagere får goodiebag
med produkter verdt 2.500,-

Kurset går utover ordinær åpningstid på messen, så du slipper å gå glipp av noe!

Festivalpass:

Dagspass enkel

Inngang til messeområdet

Workshops

Foredrag

Kaffe & frukt

Kan ikke kjøpes lengre

Dagspass Pluss

Inngang til messeområdet

Workshops

Foredrag

To-retters lunsj i restauranten

Tilgang til lounge

Glass med sprudle

Goodiebag (verdi over 700,-)

Kan ikke kjøpes lengre

Helgepass

Inngang til messeområdet

Workshops

Foredrag

To-retters lunsj i restauranten

Tilgang til lounge

Glass med sprudle

Goodiebag (verdi over 700,-)

Overnatting med frokost

Tre-retters festmiddag

Vin-/drikkepakke

Fest med liveband

 

Kan ikke kjøpes lengre

Hotellet

Lily Country Club

Lily Country Club er et helt nytt hotell lokalisert på Kløfta, bare 30 minutter nord for Oslo sentrum og 10 minutter fra Gardermoen.

I hovedrestauranten, Brasseriet, har kokkene brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser kombinert og foredlet med kvalitetsråvarer fra nærområder. Kjøper du dagspass eller helgepass er lunsj i Brasseriet inkludert i prisen.

Hotellet har også spaavdeling som det er mulig å besøke etter messen.

Ting du kanskje lurer på:

denne vises ikke
Hvilke utstillere kommer?

Det kommer mange kjempeflinke utstillere, blant annet Sanna Khursheed, Ina and the Olive Tree, Lyckliga og Table Tales +++

Du finner hele utstiller listen her.

Hva koster det?

Vi har tre ulike festivalpass:
Dagspass Enkel: 329,-
Dagspass Pluss: 949,-
Helgepass: 5.279,- for 2 personer i dobbeltrom og 2939,- for 1 person i enkeltrom. 

Se oversikten lengre opp over hva som inngår i de ulike pakkene!

Hva inngår i Festivalpassene?

Med Dagspass Enkel får du tilgang til messen, workshops og foredrag fra scenen.

Kjøper du Dagspass Pluss får du i tillegg tilgang til loungeområde, goodiebag og lunsj i Brasseriet restaurant.

Går du for Helgepass får du også være med på festmiddag med vinpakke og livemusikk og overnatting på hotellet. Frokost på søndag er selvsagt også inkludert.

 

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

Festivalpassene legges ut for salg 11. september. Før den tid kan du sette deg på venteliste og få tilgang på billettene før alle andre.

Det vil også være mulig å kjøpe Dagspass Enkel i døren.

Hvor mange kan delta på workshop?

Det vil variere ut i fra type workshop, men de fleste vil ha kapasitet til 10-25 stk. 
Begrensningen i antall er satt så det skal være mulig å holde avstand. 

Hva med korona og smittevern?

Vi tar smittevern på alvor, og holder oss oppdatert på nasjonale og lokale smittevernsregler og anbefalinger.  Vi vil innføre flere tiltak for å sikre et smittefritt arrangement. Du kan se alle tiltakene våre her

Denne vises ikke
Hvordan kommer jeg meg dit?

Lily Country Club ligger rett ved E6. Kommer du fra Oslo tar du av mot Kløfta og følger skilt til Lily Hotell. Kommer du nordfra tar du av mot Kløfta og kjører til venstre over broen, før du kjører ned mot Lily Hotell og Miklagard Golfklubb.

Det er også mulig å ta buss, tog eller shuttlebus fra OSL Gardermoen.

Må jeg overnatte?

Nei, det er fullt mulig å bare kjøpe dagspass til eventet. Men hvis du overnatter får du også vært med på festmiddag med både kommende bruder og erfarne leverandører! Vi har både enkeltrom og dobbeltrom tilgjengelig.

Kan man overnatte fra fredag?

Så klart! Når du bestiller Helgepass får du muligheten til å bestille en ekstra natt. Dette koster 1.400,- per rom.

Kan man overnatte i enkeltrom?

Så klart! Det er et eget valg når du kjøper Helgepass. 

Hvor kan jeg parkere?

Det er en stor parkeringsplass ved hotellet. Du betaler for parkering med kort eller via app.

Hva er i goodiebagen?

Det vil vi ikke røpe før på selve dagen! Men vi kan si så mye som at merker som Define og Exuviance, sammen med butikker som Kitch´n, Fru Tjernsli og Smaken av Lykke har bidratt med innhold. 

Samlet verdi er på over 700,- når vi ikke regner med rabattkoder!

Vi sees!

Toppfoto: @Lyckliga

sted

Lily Country Club
Kløfta

Kontakt oss

+47 404 21 979
post@bryllupsfestivalen.no

Pin It on Pinterest

Share This