Smittevern

Vi gleder oss som små barn på julaften til å endelig kunne samle flinke folk fra bransjen og kommende brudepar til en innholdsrik dag i fine omgivelser – MEN vi kan ikke ignorere det som skjer rundt oss. Vi er alle lei av å være hjemme og ikke kunne møte venner som før, derfor er det viktig å gjøre det vi kan for at unngå at vi havner der igjen.

Som arrangør er det viktig for oss å sørge for et trygt og smittefritt arrangement, og vi vil at du som gjest skal kunne kose deg på messe uten å være redd for smitte. Vi holder oss oppdatert på de lokale, regionale og nasjonale regler og anbefalinger og vi kommer til å forholde oss til det som er gjeldene når vi kommer til eventet. Slik situasjonen er i dag er det noen retningslinjer vi må forholde oss til:

Før eventet:

Registrering

Vi ber om navn og telefonnummer på alle som er innom eventet, både utstillere å gjester. På den måten vet vi hvem som har vært tilstede, og det blir lettere med smittesporing dersom det behovet skulle oppstå. 

Før eventet:

Korona-pass

For å komme inn på eventet må du kunne fremvise gyldig koronapass. Du finner passet ditt på helsenorge.no, og du får grønt pass ved vaksine, negativ test siste 24 timer eller gjennomgått infeksjon de siste 6 måneder.

 

Før eventet:

Kun for friske

Alle våre besøkende må følge gjeldende smittevernsregler. Dette innbærer blant annet å holde seg hjemme ved symptomer på luftveisinfeksjon som feber, hoste og manglende luktesans. 
PÅ EVENTET:

AVSTAND

Vi legger til rette for at det skal være mulig å holde 1 meters avstand. Det vil være vegger mellom standene og foran scenen vil det være god avstand mellom stolene.

På eventet:

Begrenset plasser

Som en del av smittevernstiltakene vil det være begrenset antall plasser på workshops. Ved hjelp av forhåndsregistrering og adgangskontroll har vi god oversikt over hvem som har deltatt på de ulike aktivitetene.

Borddekking: Table Tales
På eventet:

Håndsprit & munnbind

Det vil bli plassert ut rikelig med håndsprit rundt om i lokalet, men vi anbefaler likevel alle til å ta med egen hånsprit for lett tilgjengelighet. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind til bruk i situasjoner hvor det ikke er mulig å opprettholde 1 meters avtand. 

Pin It on Pinterest

Share This