Utstillere oktober 2021:
Full oversikt

[elfsight_facebook_chat id=»1″]

Dekor:

Ballongriket

Ballongriket leverer nydelige ballongdekorasjoner i alle farger og fasonger. Her får du alt fra ballongbuer, backdrops og ballongtall, til tall og bokstaver med lys. Delikat og personalisert dekor på bryllupsdagen.

Smykker:

By Winge

By Winge tilbyr smykker, øredobber og armbånd i ekte kvalitetskrystaller, håndlaget etter dine ønsker. Du står fritt til å velge form og farge selv, noe som gjør smykkene helt unike og til noe ikke alle andre har.

 

Juridisk:

Eian Advokat

Lisa Eian jobber som familierettsadvokat og er partner i Eian Advokatfirma. Lisa kommer for å gi deg gode tips og råd til hvordan man kan sette opp fornuftige avtaler om økonomi og arv, herunder om testamenter og ektepakter.
Blomster: Esters Hage | Trykksaker: Ina and the Olive Tree | Dekketøy: Table Tales
Blomster:

Esters Hage

Ester Andersen har mange års erfaring som blomsterdekoratør og tilbyr floraldesign og bryllupsstyling av høy kvalitet. Hun hjelper deg med å finne ditt uttrykk, fremheve din personlighet og gjenskaper stemningen du ønsker å skape.

Dekor:

Festutstyr.no

Under slagordet «Imponer dine gjester!» hjelper Festutstyr.no deg med å finne alt du trenger til festen. De har alt fra ballonger og bordkort til popcornmaskin og stoltrekk. De skal ikke ha stand hos oss, men du får se noe av utstyret i bruk.

Blomster:

Floriss Råholt

Floriss Råholt er en komplett leverandør av blomster til alle anledninger. De har lang erfaring med bryllup, de lever og ånder for godt håndverk og de skreddersyr etter dine personlige preferanser. 

Fotobooth:

Fotobaren

Fotobaren er eksperter på fotoopplevelser og gir bryllupsgjestene endeløs moro og en naturlig møteplass i alle pauser i bryllupsprogrammet. Fotobaren foreviger dagen på en unik og morsom måte, som vil gi glede i generasjoner.

Kjoler:

Fru Tjernsli

Fru Tjernsli er en brud- & skjønnhetssalong lokalisert på Råholt, med fokus på personlig service og hyggelige opplevelser. Elsker #preloved og har kjoler til kvinner i alle aldre og med forskjellige kropper.

Underholdning:

Hymnens Lenker

Hymnens Lenker er et ekte bryllupsband som spiller gode, gamle slagere. Her blir det høy allsangfaktor og topp feststemning. Så finn frem partyhumøret for her blir det liv (rai rai). Bandet spiller etter middagen lørdag kveld. 

Trykksaker: Ina and the Olive Tree
Trykksaker:

Ina & The Olive Tree

Ina and The Olive Tree lager nydelige trykksaker med et unikt uttrykk, og kombinerer håndskrevet kalligrafi med grafisk design og folieringstrykk. Ina tilbyr både ferdige kolleksjoner men også spesialdesign av trykksaker til bryllup.

Gaver & Ønskeliste:

Kitch´n

Kitch’n er Norges største kjøkkenkjede, med over 140 butikker i hele landet + en gigantisk nettbutikk. Her vil dere garantert finne flotte og nyttige gaver som dere vil få glede av mange år fremover.

Konferansier:

Linn Røen

Linn har mange års erfaring som konferansier på ulike eventer, og hun jobber i tillegg som bryllupssanger. Linn skal lose oss gjennom alt det spennende som skal skje på scenen, og det blir også nydelige bryllupssang

Lokale:

Lily Country Club

Lily Country Club er et helt nytt hotell som åpnet i mai i år. Det ligger bare 10 minutter unna Gardermoen, og du finner både restauranter, bar, selskapslokaler og spa-avdeling her. Hotellet ligger rett ved hull 18 på Miklagard Golfbane.

Dress: Mond
Fotograf:

Lyckliga

Fotograf May Hege Paulsen er en svært allsidig fotograf, og har mange års erfaring fra bryllupsbransjen. May Hege brenner for de verdifulle øyeblikkene, øyeblikk som er verdt å forevige og ta vare på.

Dress og Smoking:

Mond Of Copenhagen

Mond Of Copenhagen tilbyr skreddersydde herreklær av høyeste kvalitet. Med profesjonell hjelp og gode råd kan du designe ditt helt egen unike antrekk til den store dagen. Mond Of Copenhagen har utsalgssted i Oslo.

Dress: Mons of Copenhagen
Sminke:

Melani Beauty

Melani Beauty er et nyoppstartet beauty-merke med fokus på mangfold i form av hudtyper og hudtoner. Melani Beauty gir deg veiledning, tips og råd slik at du kan finne de riktige nyansene for deg og din hudtone.

Utdrikningslag:

Paint´n Sip

Paint´n Sip er et genialt konsept hvor maling og hygge står i fokus. En perfekt aktivitet for utdrikkingslag – det passer for alle, du trenger ingen forkunnskaper og det er instruktører som guider deg gjennom motivet, steg for steg. 

Makeup:

Sanna Khursheed

Sanna Khursheed har lang erfaring med brudesminke, og er lidenskapelig opptatt av hud. Sminke for henne handler om å fremheve det flotte du allerede har, og hun hjelper deg med å finne den riktige sminke for deg.

Borddekking:

Table Tales

Table Tales tilbyr dekketøy og stylingtjenester som begeistrer og engasjerer. De leverer en nøye sammensatt kolleksjon av produkter, hvor god kvalitet, særpreg, vakkert design og gjerne en historie har stått sentralt i utvelgelsen.

Videograf:

The SG Media

The SG Media er en kreativ videograf med øye for de små detaljene i livets store begivenheter. De brenner for å forevige livets viktigste øyeblikk, de øyeblikkene man ikke kan gjenskape uten foto og video.

Gifteringer:

Thune

Thune er en av Norges ledende gullsmedkjeder og tilbyr et bredt utvalg ringer og smykker til bryllup og andre anledninger. Bruk Thunes kompetanse til å finne ringene som symboliserer det sterkeste av alt – deres kjærlighet for hverandre

Planlegger:

Weddings By Emma

Emma har base i Norge og Sverige, og hun hjelper deg med en stressfri bryllupsplanlegging hvor du sparer både tid, energi og penger! Hun brenner for å skape ditt drømmebryllup samtidig som du skal ha det gøy underveis.

Hårstyling:

Brudestylist Cathrine & Hanne Bridalstylist

Cathrine og Hanne har lang erfaring med brudestyling og de gir deg gode tips og veiledning til riktig valg av frisyre på den store dagen. 

Planlegging: Weddings by Emma

Pin It on Pinterest

Share This