Banner Bryllupsfestivalen

Velkommen til Bryllupsfestivalen!

Bryllupssesongen 2020 ble ikke helt som planlagt. Mange måtte utsette eller avlyse bryllupet sitt, og usikkerheten rundt regler, restriksjoner og antall gjester tok overhånd for mange. Vårt mål var å skape et digitalt møtepunkt for brudepar og leverandører, et sted for bryllupsglede, motivasjon og inspirasjon. Derfor startet vi Bryllupsfestivalen – Norges første digitale bryllupsmesse.

Nå er tiden inne for å utvide konseptet vårt, og vi skal snart realisere noe vi har drømt om lenge.
I mellomtiden, hold av datoen 23.10.21 – mer info kommer snart!

skillestrek

Hold deg oppdatert! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer!

[convertkit form=2031097]

skillestrek
Bryllupsinspirasjon - der du er

Det er ikke alltid like lett å finne inspirasjon og bryllupsglede. Spesielt ikke når man ikke kan dra på butikker, bryllupsmesser eller kan se på inspirasjonsbilder over et glass vin med forlover.

Dette ønsker vi å gjøre noe med! 

På Bryllupsfestivalen får du masse gode tips og deilig inspirasjon fra noen av de flinkeste folkene i bransjen. Og det beste av alt – du kan sitte hjemme i sofaen, med et glass med noe godt i og snakke med både forlover og forlovede mens du ser på! 

Du får mulighet til å spørre utstillerene om akurrat hva du vil, uten at du trenger å tenke på at de bak deg i køen venter utålmodig på å få snakke med samme utstiller. 

Digital bryllupsmesse gir deg det beste fra begge verdener!

Illustrasjonsbilde - dame med laptop i sofa

Bli med i samtalen!

Har du mange spørsmål rundt bryllupsplanlegging? Nå har du muligheten til å få svar fra ekspertene! Følg livesendingene og send inn spørsmål på direkten. Du slipper å ha på mikrofon og kamera.

Goodiebag

Våre utstillere har vært veldig gavmilde og vi har mange fantastiske premier! Vi trekker vinnere blant alle som har sett på minst én av utstillingene under festivalen!

Gode rabatter

Kjøper du festivalpass får du ikke bare tilgang til masse gode tips, og muligheten til å stille spørsmål til noen av de flinkeste i bransjen. Det er også masse rabatter ute og går! Så her er det virkelig mye å spare!

skillestrek

Vi vil gi deg bryllupsinspirasjon og tips for alle områder!

Borddekking

Fotografi

Tips til planlegging

Brudekjoler

Smykker & Ringer

Inspirasjon

Vielse

Hår & Sminke

Underholdning

Dekorasjon

skillestrek

[convertkit form=2031049]

skillestrek

Få mer bryllupsinpirasjon på instagram!

Pin It on Pinterest

Share This