Hvordan finne den perfekte brudekjole?

Tekst: Gry
Foto: Canva Stockphoto
Artikkelen inneholder reklame for Tuva Listau.

Du har den perfekte dato, den perfekte partner, men hvordan finner du den perfekte brudekjolen? Lytt til magefølelsen – det er bare du som vet når du har funnet den rette!

Det er et hav av muligheter der ute, og før du begynner den fantastiske jakten på den perfekte kjolen kan det være lurt å ha tenkt over noen punkter på forhånd:

  • Budsjett
  • Stiler du liker
  • Hvor skal du gifte deg?

Budsjett

Sett opp et budsjett og gjør deg opp en mening om hva du vil betale for brudekjolen. Ikke prøv kjoler som er over ditt budsjett, det kan du fort ende opp med å angre på. Kjøper du kjole i en profesjonell salong vil dette være ett av de første spørsmålene du får, og de vil finne frem kjoler som passer til ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på at tilbehør og evt skredder kommer i tillegg.

Hvilken stil vil du ha?

På lik linje med kvinnekroppen kommer også brudekjoler i alle mulige former og fasonger, og de ulike kjolene passer til de ulike kroppene. Med rett kjolefasong kan man fremheve de partiene man ønsker å fremheve, og man kan dempe det man ikke ønsker skal være like fremtredende. Gjør gjerne litt research på forhånd, ta med deg bilder av kjoler du liker, men møt opp med et åpent sinn og lytt til brudekjolesalongens ekspertise. Kanskje ender du opp med noe helt annet enn det du først så for deg!

Hvor skal du gifte deg?

Det er smart å tenke på hvor du skal gifte deg når du skal prøve brudekjole. Kanskje har du allerede en klar stil for hele bryllupet og vet nøyaktig hva slags kjolestil du ønsker. Skal du gifte deg på en strand vil det kanskje være både mer passende og mer praktisk med en lettere kjole, og skal du ha et tradisjonelt bryllup med kirke og innendørs lokale er det lettere å gå all in på en stor og pompøs brudekjole.

Brud, brudekjole
Foto: Canva Stockphoto

Brudekjoler tilpasset deg!

Har du trålet internett uten å finne drømmekjolen? Ikke fortvil – det finnes muligheter likevel. Tuva Listau designer unike, personlige brudekjoler – helt tilpasset deg. Tuvas spesialitet og signatur er todelte brudekjoler hvor du selv setter sammen den toppen og det skjørtet som passer best til din stil. På denne måten kan du kombinere stil, uttrykk og materiale og sitte igjen med en helt unik drømmekjole.

Prøv hjemme

Er du usikker på størrelse, stil eller passform, men ikke ønsker å risikere bomtur om reiseveien er lang? Vel, da kan du prøve kjolene hjemme! Finner du drømmekjolen din kan du enkelt bestille den i nettbutikken, og litt avhengig av modell ligger den enten klar på lager eller så sys den på bestilling.

Ønsker du at brudekjolen skal vare lenger enn bare den ene dagen? Går du for en todelt kjole kan du enkelt kombinere deler av kjolen med et annet skjørt eller en jeans til senere anledninger!

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

Slik planlegger du utdrikningslag

Slik planlegger du utdrikningslag

Du har fått det ærefulle oppdraget med å være forlover i bryllup og med det ansvaret følger også en viktig oppgave, nemlig utdrikningslag. Hvem skal du invitere, hva skal du gjøre, og kanskje viktigst av alt - hva skal du IKKE gjøre? Vi har samlet sammen noen gode...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This