Om Bryllupsfestivalen

Bryllupssesongen 2020 ble ikke helt som planlagt. Mange måtte flytte, avlyse eller utsette bryllupet sitt på ubestemt tid og situasjonen satte en demper på planleggingen. Det satt mange kommende brudepar rundt om i landet å lurte på om de skulle planlegge bryllup til neste år eller ikke.

Vi ønsket å bringe bryllupsgleden tilbake! Hjelpe deg med å møte nye leverandører,  og samtidig gi tips, råd og inspirasjon – alt i trygge omgivelser hjemme hos deg selv!

Derfor startet vi Bryllupsfestivalen – Norges første digitale bryllupsmesse.

23.10.21 arrangerte vi vårt første fysiske event – Bryllupsfestivalen på Lily Countryclub.

Bryllupsinspirasjon - der du er
Illustrasjonsbilde - dame med laptop i sofa

Team Bryllupsfestivalen

Marlene
Marlene

Marlene er 32 år, grafisk designer, hun elsker bryllup og har tidenes lengste Pinterestboard! I 2019 startet hun @wakati_bryllupsdesign – for å få lov til å jobbe med bryllup.

Da pandemien slo til i 2020 kom hun på ideen om å skape en plattform hvor både brudepar og bryllupsleverandører kunne samles – til en digital bryllupsmesse. Med et brennende ønske om å spre bryllups-inspirasjon og bryllupsglede, i en tid hvor mange kjente på usikkerhet, ble Bryllupsfestivalen et faktum.

Gry
Gry

Gry er 36 år, gift med Thomas og mamma til Malin og Mie. Hun er utdannet sanger og driver @kleivmusikk – hvor hun tilbyr solosang til vielse, bryllupsmiddag og fest. I 2020 gikk hun tilbake til skolebenken og studerer nå digital markedsføring – og det er nettopp dette hun bidrar med inn i Bryllupsfestivalen.

Gry er i overkant interessert i organisering og planlegging, og helt siden hun planla sitt eget bryllup i 2014 har bryllup vært hennes store passion!

Anne
Anne

Anne er 42 år, gift og mamma til Jacob og Norah. Hun har bakgrunn fra kontor og administrasjon i 2018 var det interessen for sminke og bryllupsbransjen som lokket henne. Anne har vært både utstiller og foredragsholder på ulike bryllupsmesser, og hun har til og med arrangert sin egen brudemesse. 

I tillegg til å sminke bruder har hun vigselsrett og kan vie brudepar både juridisk og symbolsk.

@annesheriffdeen har lang erfaring fra bransjen, og tar med seg dette inn i Bryllupsfestivalen!

Kontakt oss

Vi ønsker å være en kilde til inspirasjon, et sted hvor du kan oppdage og bli kjent med nye aktuelle leverandører, og ikke minst et sted hvor du finner bryllupsglede. Det er derfor viktig for oss å få høre fra deg! Hva vil du lese mer om? Har du tilbakemeldinger til oss? Hva synes du er vanskeligst med å planlegge bryllup?

Send oss en e-post eller DM!

Telefon: +47 404 21 979
E-post: post@bryllupsfestivalen.no

 

Vil du vise oss ditt bryllup?

Vi viser gjerne frem ditt bryllup i vår faste spalte «Ti kjappe med…» Vil du dele egne erfaringer og gi bryllupsinspirasjon til kommende brudepar via våre kanaler?

Send oss en mail!

Pin It on Pinterest

Share This