Om Bryllupsfestivalen

Bryllupssesongen 2020 ble ikke helt som vanlig. Mange har måttet flytte eller avlyse bryllupene sine, og det er fortsatt usikkert hvordan denne sommeren blir med tanke på å samles til fest. 

Usikkerheten rundt hvilke regler som vil gjelde om én måned og om seks måneder gjør det vanskelig å planlegge store feiringer, og det er nok mange som sitter rundt omkring i landet og lurer på om de skal planlegge bryllup til neste år eller ikke.

Vi ønsker å bringe tilbake gleden i bryllupsplanleggingen! Hjelpe dere med å møte nye leverandører og samtidig gi mye inspirasjon og bryllupsglede. Alt i trygge omgivelser hjemme hos deg selv!

Derfor startet vi Bryllupsfestivalen – Norges første digitale bryllupsmesse.

Bryllupsinspirasjon - der du er
Illustrasjonsbilde - dame med laptop i sofa

Hvem er team Bryllupsfestivalen?

Marlene
Marlene

Marlene er 32 år, grafisk designer, hun elsker bryllup og har tidenes lengste Pinterestboard! I 2019 startet hun @wakati_bryllupsdesign – for å få lov til
å jobbe med bryllup 🤩

Da pandemien slo til i 2020 kom hun på ideen om å skape en plattform hvor både brudepar og bryllupsleverandører kunne samles – til en digital bryllupsmesse. Med
et brennende ønske om å spre bryllups-inspirasjon og bryllupsglede, i en tid hvor mange kjente på usikkerhet, ble Bryllupsfestivalen et faktum! 

Gry
Gry

Gry er 36 år, gift med Thomas og mamma til Malin og Mie. Hun er utdannet sanger og driver @kleivmusikk – hvor hun tilbyr solosang til vielse, bryllupsmiddag og fest. I 2020 gikk hun tilbake til skolebenken og studerer nå digital markedsføring – og det er nettopp dette hun bidrar med inn i Bryllupsfestivalen.

Gry er i overkant interessert i organisering og planlegging, og helt siden hun planla sitt eget bryllup i 2014 har bryllup vært hennes store passion! 🌟

Anne
Anne

Anne er 42 år, gift og mamma til Jacob og Norah! Hun har bakgrunn fra kontor og administrasjon, men i 2018 var det sminke og bryllupsbransjen som lokket 🙌 Anne har vært både utstiller og foredragsholder på ulike bryllupsmesser, og hun har til og med arrangert sin egen brudemesse! 💫 I tillegg til å sminke bruder har hun vigselsrett og kan vie brudepar både juridisk og symbolsk.

@annesheriffdeen har lang erfaring fra bransjen, og tar med seg dette inn i Bryllupsfestivalen! 🌟

Bryllupsfestivalen mars 2020 ble sponset av: