Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.bryllupsfestivalen.no

Bryllupsfestivalen eies og arrangeres av
Wakati AS
Storgata 6
2069 Jessheim

Org.nr. MVA 923 088 393

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Billettkjøp

Ved kjøp av billetter til våre eventer samler vi inn navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjøres for å kunne kontrollere billetter ved inngang, og kunne kontakte billettinnehaver ved informasjon/endringer før under og etter eventet.

I tilfeller der billetter og/eller eventer inkluderer matservering vil vi også be om informasjon om eventuelle matallergier og/eller diettpreferanser. Dette gjøres for å sikre at alle får mat de kan spise og for å gi en best mulig opplevelse av eventet for alle.

Innsamling av data gjøres gjennom vårt bookingsystem levert av Checkin.no. Du kan lese Checkins personvernvilkår her.

Kontaktskjemaer

Vi bruker ConvertKit til påmelding til nyhetsbrev. Du kan lese ConvertKit sine personvilkår her.
E-postadresser og navn blir ikke brukt av oss til noe annet enn å sende nyhetsbrev og varsel når festivalpass blir lagt ut til salg. Vi selger eller gir ikke noe informasjon til andre tredjeparter, heller ikke våre utstillere.

ConvertKit kan på vegne av oss også innhente upersonlige data, som ikke er relater til en identifisert eller identifiserbar person. Disse opplysningene kan ikke brukes til å identifisere deg på noen som helst måte, men brukes til å utvikle statistikk for nyhetsbrevet vårt.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Informasjonskapsler

 

Trykk her for fullstending informasjon om hvilke informasjonskapsler, cookies, som finnes på dette nettstedet.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi må noen ganger dele personopplysningene dine med aktører som:

  • Databehandlere (aktører vi har avtale med om behandling av opplysninger på vår vegne, dette kan være IT- og administrasjonssystemer, skyløsninger, utsending av e-poster etc.)
  • Brukerstøtte for IT- og administrasjonssystemer
  • Offentlige myndigheter vi er lovpliktig å rapportere til.

Vi selger eller deler aldri opplysningene dine til tredjeparter, heller ikke våre utstillere.

Vi krever at alle vi deler personopplysningene dine med, sikrer dataene dine i henhold til god informasjonssikkerhet, og etter kravene i personvernforordningen. Vi inngår databehandleravtale med alle leverandører.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Persondata oppgitt i forbindelse med registrering for nyhetsbrev oppbevares i systemet frem til brukeren selv melder seg av nyhetsbrevet, eller dersom ikke brukeren aktivt bekrefter påmeldingen på nytt ved utgangen av oppgitt bryllupsår. Brukere kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet via link i alle nyhetsbrev fra oss, eller ved å ta kontakt. All informasjon slettes da helt og umiddelbart.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

I noen tilfeller overføres personopplysningene dine utenfor EU/EØS, for eksempel der vi bruker leverandører utenfor EU/EØS til å håndtere utsendelsen av nyhetsbrev, til å behandle kundeopplysninger, for å tilgjengelig gjøre utstillinger, for å muliggjøre betaling og ellers for å kunne drive virksomheten vår på en trygg og effektiv måte. Vi bruker kun leverandører som er sertifisert Privacy Shield eller på andre måter møter GDPR reglementet.

Din kontaktinformasjon

Vi lagrer ikke annen kontaktinformasjon enn e-postadresse i forbindelse med påmelding til nyhetsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This