En helaften i bryllupsbobla

Tekst: Gry | Foto: Birte Bee Photography

Når vi endelig tok steget ut av den digitale messe-formen og inn i det fysiske element var det ingen tvil om at det måtte gjøres skikkelig! Derfor inviterte vi til en helaften i bryllupsbobla – med noen av de aller beste leverandørene i bransjen, utstillinger, foredrag, workshops, underholdning, festmiddag og overnatting! Det var live fotoshoot med Lyckliga, kalligrafi-kurs med Ina & The Olive Tree, lag ditt eget blomstersmykke med Esters Hage, malekurs med Paint’n Sip og sminkekurs med Sanna Khursheed.

Foto: Birte Bee Photography og The SG Media

Fra scenen var det spennende foredrag fra Fru Tjernsli, Weddings By Emma, Eian Advokatfirma og Sanna Khursheed. Linn Røen var tilstede både som konferansier og bryllupssanger.

Etter messen inviterte vi til bryllupsmiddag og fest med tre-retters middag med livemusikk og overnatting.

Foto: Silje Holand

Tusen takk til våre fantastiske utstillere:

En ekstra takk til fotograf Birte Bee Photography for nydelige bilder.

Har du bilder fra eventet som du har lyst til å dele med oss? Tagg og gjerne med #bryllupsfestivalen eller #bryllupsbobla.


Se film fra årets kuleste bryllupsevent👇

Video: The SG Media

Følg oss på instagram for mer tips og inspirasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

Du vil også like disse:

Tidsplan for bryllup

Tidsplan for bryllup

Har du tenkt ut en tidsplan for bryllupet? Hvordan bryllupsdagen legges opp er helt opp til hvert enkelt brudepar. Tenk gjennom hva som er viktig for deg - god tid på morgenen med forlover(e), familie og kanskje barn, mest mulig tid sammen med gjestene, spre det...

les mer
Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup

Kjøreplan til bryllup - hva er egentlig det og må du ha det? En kjøreplan er rett og slett et program for dagen, en oversikt over hva som skjer når og hvem som har ansvaret, og ja - du bør absolutt ha det. Hva bør en kjøreplan inneholde? En kjøreplan kan inneholde...

les mer

Pin It on Pinterest

Share This