Glitter & Twigs

Glitter & Twigs

Glitter & Twigs er en energisk og engasjert bryllupsfotograf som brenner for de levende, uoppstilte og tidløse bryllupsbildene. Hun beskriver seg selv som en jente med vilt hår, energisk smil og overdreven kjærlighet for interiør, dyr og musikk i ikke-prioritert rekkefølge. Hun bor i Stavanger, men reiser gjerne landet rundt for små og store bryllup, for å utfolde seg kreativt og skape vakre minner.

Hun er en bryllupsfotograf full av empati, og gråter gledestårer både av Disney-filmer, barn som lærer nye ting og taler fra folk hun ikke kjenner. Empati er også en god egenskap når man skal få folk til å føle seg komfortable i uvante situasjoner – som feks bryllupsfotografering!

Denne utstilleren dekker temaer som:

Les mer om Glitter & Twigs

skillestrek

Fikk du ikke med deg denne utstillingen?

Få beskjed før neste event, så du slipper å gå glipp av flere utstillinger! I tillegg får du tips rett i innboksen!

skillestrek

Disse var også med:

Sanna Khursheed

Sanna Khursheed

Makeup artist Sanna Khursheed har stor interesse og lidenskap for hud. Sminke for henne handler om å fremheve det flotte du allerede har. Hun har lang erfaring innen brudesminke, ulike hudfarger og hudtyper. Sanne holder sminkekurs i tillegg til å jobbe både med...

Humanistene

Humanistene

Humanistene er et livssynsamfunn som fremmer humanistiske verdier som likhet, frihet og menneskeverd. Å velge en humanistisk vielse er et godt alternativ dersom man ikke ønsker å vie seg i kirken. De skreddersyr hver eneste vielse og bidrar gjerne med erfaring,...

By Winge

By Winge

Til den store dagen ønsker du kanskje noe ekstra vakkert og skinnende tilbehør? Kanskje du også vil ha noe matchende til forlover, mor eller datter? By Winge lager smykker, øredobber og armbånd i ekte swarovskikrystaller, og du kan selv velge form og farge.

Pin It on Pinterest