Gry Sandland

Gry Sandland

HJELP! Jeg skal holde bryllupstale!

«Bruk energien din på hva du skal si fremfor å bruke den på å holde nervene i sjakk. Du vil føle mestring og din tale vil bli husket som prikken over i´en for din kjære og alle gjestene dine!»

Gry Sandland har hjulpet hundrevis av mennesker med taler, presentasjoner, stemmebruk og kroppsspråk. Hun er stemmetrener og logoped, og hun gir bort sine beste tips for hvordan du kan fremstå trygg når du holder din bryllupstale.

Denne utstilleren dekker temaer som:

Les mer om Gry Sandland

skillestrek

Fikk du ikke med deg denne utstillingen?

Få beskjed før neste event, så du slipper å gå glipp av flere utstillinger! I tillegg får du tips rett i innboksen!

skillestrek

Disse var også med:

Sanna Khursheed

Sanna Khursheed

Makeup artist Sanna Khursheed har stor interesse og lidenskap for hud. Sminke for henne handler om å fremheve det flotte du allerede har. Hun har lang erfaring innen brudesminke, ulike hudfarger og hudtyper. Sanne holder sminkekurs i tillegg til å jobbe både med...

Humanistene

Humanistene

Humanistene er et livssynsamfunn som fremmer humanistiske verdier som likhet, frihet og menneskeverd. Å velge en humanistisk vielse er et godt alternativ dersom man ikke ønsker å vie seg i kirken. De skreddersyr hver eneste vielse og bidrar gjerne med erfaring,...

By Winge

By Winge

Til den store dagen ønsker du kanskje noe ekstra vakkert og skinnende tilbehør? Kanskje du også vil ha noe matchende til forlover, mor eller datter? By Winge lager smykker, øredobber og armbånd i ekte swarovskikrystaller, og du kan selv velge form og farge.

Pin It on Pinterest