Paint´n Sip

Paint´n Sip

Paint´n Sip har er et genialt konsept og en perfekt aktivitet for utdrikkingslaget eller bare en hyggelig vennekveld. Det passer for alle, og du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det er instruktører som guider deg gjennom motivet, steg for steg, og gjør tilpasninger underveis slik at alle skal kunne finne sin indre kunstner – uansett utgangspunkt!

I tillegg til fysiske eventer tilbyr de også digitale eventer. Du kan enkelt booke tid på deres nettside, få utstyr levert på døra, rigg deg til, logg på og la malemoroa begynne!

Denne utstilleren dekker temaer som:

Les mer om Paint´n Sip

skillestrek

Fikk du ikke med deg denne utstillingen?

Få beskjed før neste event, så du slipper å gå glipp av flere utstillinger! I tillegg får du tips rett i innboksen!

skillestrek

Disse var også med:

Sanna Khursheed

Sanna Khursheed

Makeup artist Sanna Khursheed har stor interesse og lidenskap for hud. Sminke for henne handler om å fremheve det flotte du allerede har. Hun har lang erfaring innen brudesminke, ulike hudfarger og hudtyper. Sanne holder sminkekurs i tillegg til å jobbe både med...

Humanistene

Humanistene

Humanistene er et livssynsamfunn som fremmer humanistiske verdier som likhet, frihet og menneskeverd. Å velge en humanistisk vielse er et godt alternativ dersom man ikke ønsker å vie seg i kirken. De skreddersyr hver eneste vielse og bidrar gjerne med erfaring,...

By Winge

By Winge

Til den store dagen ønsker du kanskje noe ekstra vakkert og skinnende tilbehør? Kanskje du også vil ha noe matchende til forlover, mor eller datter? By Winge lager smykker, øredobber og armbånd i ekte swarovskikrystaller, og du kan selv velge form og farge.

Pin It on Pinterest