Banner Bryllupsfestivalen

Vil du være utstiller på digital bryllupsmesse?

Vi var først ute med å lage digital bryllupsmesse. Allerede i mai 2020 gikk den første Bryllupsfestivalen live.
Nå er vi nettopp ferdige med runde tre, og klare for å planlegge neste! Og vi vil ha med leverandører fra hele landet!

Så enten du driver et lite bakeri på et lite sted på Vestlandet, eller om du har et lokale på toppen av et fjell på Innlandet ønsker vi å ha deg med!

Det går mot vår og lysere tider, og forhåpentlig også bedre tider med tanke på restriksjoner og smittevern. Det er uansett på tide å finne frem bryllupsentusiasmen og dele inspirasjon og tips med alle de kommende brudene som sitter rundt om i landet og venter på å få komme skikkelig i gang med planleggingen.

På Bryllupsfestivalen kan du nå ut til bruderpar over hele landet. Og du kan ha en enda mer detaljert og omfattende utstilling enn du ville hatt på en ordinær bryllupsmesse. Ikke minst får du muligheten til å snakke direkte i minst 10 minutter til alle som kommer å ser.

Vil du være med?

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så raskt som mulig med litt mer informasjon om festivalen,
og for å snakke litt med deg om hvordan du best kan få vist frem ditt konsept digitalt!

Vi markedsfører bedriften din

Som utstiller på bryllupsmessen vil du få en egen profil-side hvor du kan presentere deg selv og dine tjenester. Her kan du legge inn sosiale medier,
e-post, nettside og andre måter å kontakte deg på.

I tillegg lanserer vi nå nyhetsbrev og artikler på denne siden. Vi lager minst en artikkel som passer med din virksomhet, og deler på sosiale medier og nyhetsbrev. Artiklene spres utover året, så du får eksponering også etter at festivalen er over.

Bryllupsfestivalen markedsfører alle bedrifter som stiller ut på alle våre kanaler. Vi legger ut minst én post på vår facebookside, event og instagram-profil for hver av utstillerne. I tillegg bruker vi bilder fra dere til annonser. 

Goodiebag

Du har også muligheten til å gi bort en liten gave til de som ser utstillingen din! Enten ved å trekke én vinner blant de som ser på eller ved å gi en rabattkode til alle. Bruk dette til å bygge e-postlisten din!

Affilites-program

Få en del av inntektene ved å delta i vårt affilities-program! Ved å markedsføre eventet i sosiale medier, vil du få en andel av alle billettsalg som kommer direkte fra deg og dine kontoer.

Velg mellom to utstillingstyper

Livesending

Møt potensielle kunder på en ny måte! Ved å holde live-sending under Bryllupsfestivalen får du mulighet til å svare på spørsmål fra seerne, og til å gå dypere inn i det temaet du ønsker å snakke om.

Live-sendinger passer veldig bra til Q&As, og det fungerer også veldig fint i kombinasjon med en video-utstilling.

Videoutstilling

Videoformatet gir deg mulighet til å vise frem produktet ditt på en helt ny måte sammenlignet med tradisjonelle bryllupsmesser.

Ta med fremtidige bruder på omvisning i lokalet ditt, vis hvordan du jobber med kakedekorering eller gå helt inn på detaljnivå på brudekjoler, smykker og lignende.

Formatet gir deg også mulighet til å forklare nærmere og komme med gode råd – vis frem ekspertisen din!

Dette er noen av kategoriene vi ønsker å vise:

Borddekking

Blomster

Tips til planlegging

Brudekjoler

Smykker & Ringer

Inspirasjon

Vielse

Hår & Sminke

Underholdning

Foto & Video

Trykksaker

Dekorasjon

Passer du ikke inn i en av disse?

Ikke noe problem. Vi ønsker alltid å utvide Bryllupsfestivalen for å gi seerene våre svar på alle spørsmål som måtte dukke opp i løpet av planleggingen av bryllupet, og hjelpe de å få en best mulig start på livet sammen som ektepar!

Synes du dette høres interessant ut?

Dersom du ønsker mer infomasjon, eller allerede har bestemt deg for at du ønsker å være med som utstiller kan du fylle ut skjemaet, eller sende oss en e-post.
Lurer du på hvem andre som er med, kan du sjekke oversikten over alle utstillere fra tidligere festivaler.

Søk om å være utstiller!

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så raskt som mulig med litt mer informasjon om festivalen,
og for å snakke litt med deg om hvordan du best kan få vist frem ditt konsept digitalt!

Pin It on Pinterest

Share This