Velg en side

Vi søker utstillere!

I mai arrangerte vi Norges første digitale bryllupfestival. Det ble en stor suksess, og nå ønsker vi å gjøre det på nytt!

Men denne gangen ønsker vi å gjøre det enda større! Derfor søker vi nå leverandører fra hele landet!

Så enten du driver et lite bakeri på et lite sted på Vestlandet, eller om du har et lokale på toppen av et fjell på Innlandet ønsker vi å ha deg med!

Det er mange som skal gifte seg neste år – faktisk sannsynligvis enda flere enn hva det bruker å være – noe som betyr større kamp om leverandører og lokaler. Så selv om 2020-sesongen ikke ble som forventet, er det gode muligheter for å få en god 2021-sesong.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så raskt som mulig med litt mer informasjon om festivalen,
og for å snakke litt med deg om hvordan du best kan få vist frem ditt konsept digitalt!

Videoutstilling

Videoformatet gir deg mulighet til å vise frem produktet ditt på en helt ny måte sammenlignet med tradisjonelle bryllupsmesser.
Ta med fremtidige bruder på omvisning i lokalet ditt, vis hvordan du jobber med kakedekorering eller gå helt inn på detaljnivå på brudekjoler, smykker og lignende.

Formatet gir deg også mulighet til å forklare nærmere og komme med gode råd – vis frem ekspertisen din!

 

Livesending

Møt potensielle kunder på en ny måte! 
Ved å holde live-sending under Bryllupsfestivalen får du mulighet til å svare på spørsmål fra seerne, og til å gå dypere inn i det temaet du ønsker å snakke om. 

Markedsfør bedriften din

Som utstiller på bryllupsmessen vil du få en egen profil-side hvor du kan presentere deg selv og dine tjenester. Her kan du legge inn sosiale medier, e-post, nettside og andre måter å kontakte deg på. 

Bryllupsfestivalen markedsfører alle bedrifter som stiller ut på alle våre kanaler. 
Vi legger ut minst én post på vår facebookside, event og instagram-profil for hver av utstillerne. I tillegg bruker vi bilder fra dere til annonser. 

Goodiebag

Du har også muligheten til å gi bort en liten gave til de som ser utstillingen din! Enten ved å trekke én vinner blant de som ser på eller ved å gi en rabattkode til alle. Bruk dette til å bygge e-postlisten din!

Affilites-program

Få en del av inntektene ved å delta i vårt affilities-program! Ved å markedsføre eventet i sosiale medier, vil du få en andel av alle billettsalg som kommer direkte fra deg og dine kontoer.

Historien bak Bryllupsfestivalen!

Bryllupssesongen 2020 har ikke vært helt som vanlig. Mange har måttet flytte eller avlyse bryllupene sine denne våren og sommeren. Dette merkes åpenbart i en bransje som har en så tydelig høysesong. Det er mange små aktører som jobber i bransjen, og mange av oss har nå mistet store deler av inntektsgrunnlaget for denne sesongen.

Forbudet mot å samle mennesker rammer også bryllupsmesser, noe som kan gjøre markedsføringen vanskelig. Vi ønsket derfor å tenke nytt, og har valgt å ta den tradisjonelle bryllupsmessen på nett!

Gjennom vår digitale plattform kan du som leverandør møte de som skal gifte seg i 2021 og 2022 på en ny måte. Som på en tradisjonell bryllupsmesse samler vi aktører for å hjelpe kommende bruder med å finne sin drømmeleverandør. 

Bryllupsfestivalen ble for første gang arrangert i mai 2020, som et todagers online event. Vi hadde da med oss 21 utstillere! Og med bare 3 ukers planlegging og markedsføring fikk vi solgt 60 billetter.